HickoryJohan.se - Nyheter
HickoryJohan.se -
News and information

20 Augusti
Hösten kom fort i år. Från 30 gradig värme till mer normal svensk sommar. 
Iår har vi verkligen fått spela linksgolf på alla typer av golfbanor med tanke på torkan. Vi får verkligen hoppas att banorna hinner repa sig innan säsongen är slut.

I början av månaden var jag på årets stortsa och häftigaste hickory event SHM i Båstad. Ett mycket lyckat arrangemang på en mycket utmanande bana i vinden.

Spelet fanns där precis som övriga säsongens spel. Trots minimal träning. Till slut blev det en 19:e plats vilket var betydligt bättre än jag hoppats på. Fick med mig mina båda söner i år med.

Nu är det ca 1-2 månader kvar tills vi kryper in i mörkret och börjar genomgången av klubborna inför nästa säsong. Men innan dess ska vi ha lite höstgolf.

Tyvärr är sidan lite ouppdaterad på klubbsidan men hör gärna av er angående klubbor för lagret är stort och fylls på hela tiden.Det finns även presentkort! Vid köp av presentkort får ni 10% extra värde!

Nu börjar det bli dags snart att göra i ordning klubborna inför vinter lagringen och ev renovering av klubborna inför nästa säsong. Kontakta mig om ni behöver reservdelar eller hjälp med renoveringen.

 

 
Site Builder drivs av  Vistaprint