HickoryJohan.se - Nyheter
HickoryJohan.se -
News and information

8 Oktober

Hösten är bland det finaste som finns vid rätt väder. Härligt gula löv och klarblå himmel. Men det är ju inte varje dag det är så. 
Har fortfarande inte kunnat spela pga knäskadan. Riktar nu in mig på att krypa in i verkstaden på nytt. Ska bara bygga om och bygga till visningslokalen. Fixar nog till verkstaden när jag är ändå igång.

Julen närmar sig och erbjuder precis som förra åren presentkort eller provapådagar till våren. Kontakta mig för olika alternativ. Samarbetar med både golfklubben Lundsbrunn GK och Jula Hotellet i Skara. Ta med ett gäng att provspela och må riktigt gott en helg.

Nu börjar det bli dags snart att göra i ordning klubborna inför vinter lagringen och ev renovering av klubborna inför nästa säsong. Kontakta mig om ni behöver reservdelar eller hjälp med renoveringen.Om det är någon som skulle vilja få ett besök där han/hon vill låta flera få prova på kan ni gärna höra av er till mig. Jag har kapacitet för 20 spelare. Behöver ni ny bag inför säsongen 


Är ni intresserade av att prova på Hickory kan jag varmt rekommendera att komma till Lundsbrunn och hälsa på mig. Det blir lite bättre på det sättet eftersom i hickory är skaften väldigt avgörande. Man måste hitta rätt skaft och alla skaft är så personliga att man nästan kan döpa klubborna till personliga namn.

Om ni söker något speciellt eller om ni vill ha förslag på klubbor. Kontakta mig för att få förslag som kan passa just dig.

Resultatet av en kväll i källaren


 

 
Site Builder drivs av  Vistaprint